Marknad, restaurang och reception

 

Vi på marknad jobbar med besöksmålet Kalmar läns museum. Det är oss man möter i entrén och vår gemytliga restaurang Ångkvarnen. Vi ansvarar för marknadsföring och kommunikation av hela museets verksamhet. I vår digitala omställning innebär det att vi jobbar med allt från poddinspelningar, sociala medier till kommunikation i alla museets uppdrag och projekt världen över. Vi som jobbar här är receptionister, kafébiträden, kock, grafisk formgivare och kommunikatörer. För att trivas hos oss så krävs ett flexibelt arbetssätt som tål snabba svängar. I mötet med människor är relationsskapande och servicekänsla något vi värderar högt.

Vår arbetsplats präglas av öppen kommunikation mellan oss kollegor, där alla medarbetare ges möjlighet att lyfta sina tankar och bidra till att verksamheten utvecklas. Varje medarbetare hos oss har ett stort ansvar för att planera och driva arbetet framåt. Vi jobbar nära våra kollegor på de andra enheterna och samspelet mellan oss är viktigt för att tillsammans lyfta museet som helhet. Som medarbetare på enheten ingår du i ett härligt gäng där vi visar omtanke och har kul på jobbet.

 

Möt våra medarbetare

Andreas Juhl

Marknadschef
 

(Klicka för mer information)

Jenny Forsberg

Restaurangansvarig på
  Restaurang & Kafé Ångkvarnen

(Klicka för mer information)

Fördelar med att jobba oss hos

Delaktighet

Hos oss får alla möjlighet att vara med och utveckla arbetsplatsen. Tillsammans har vi en stark teamkänsla som ger trygghet och arbetsglädje varje dag. Vi hjälper och stöttar varandra, lär av varandras erfarenheter och bakgrund och löser tillsammans de utmaningar vi möter.

Meningsfullhet

Vi känner en oerhörd stolthet över att få vara en del av en helhet. Att få ge utlopp för vår yrkesskicklighet, vårt driv varje dag är fantastiskt. Vi gläds åt att få göra besökarnas upplevelse både rolig, lärorik och smakrik. Deras glädje och uppskattning är ett kvitto på att det vi gör är meningsfullt.

Du får vara med där det händer

Vi är ständigt i utveckling och är på tårna för att hänga med. Allt från nya, kreativa inslag från världens alla hörn på menyn till digitala omställningar och tillgänglighet. Allt för att kunna möta hela länet och alla de besökare som vill ta del av länets kulturarv. Det blir aldrig tråkigt i vår kreativa sfär.

 

 

Kalmar läns museum

Skeppsbrogatan 51

Kalmar

Tel: 0480-45 13 00